Με θετικά μηνύματα επιστρέφουν οι αντιπροσωπείες του Πατριωτικού Μετώπου από ΗΠΑ και Σερβία. Ανασυγκροτούνται οι ιστορικές συμμαχίες της χώρας μας, οργανώνεται φιλελληνικό δίκτυο διεθνώς.

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θετικότατα για την Πατρίδα και τον Λαό μας, τα μηνύματα που κομίζουν οι αντιπροσωπείες του ΠΑΜ από ΗΠΑ και Σερβία, κατά την πρώτη φάση των διεθνών επαφών των αντιπροσωπειών του Πατριωτικού Μετώπου, με στόχο την ανασύσταση και ανασυγκρότηση των ιστορικών φυσικών συμμαχιών της Ελλάδας και την οργάνωση διεθνούς φιλελληνικού δικτύου. Πιο συγκεκριμένα: Στις ΗΠΑ, πέρα από τις επαφές με τις οργανώσεις του Κινήματος σε Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον και Σικάγο, η αντιπροσωπεία που Πατριωτικού Μετώπου συναντήθηκε με κορυφαίους φιλέλληνες Αμερικανούς πολιτικούς, με τους οποίους και έγινε κοινά αποδεκτή η ανάγκη στήριξης του ελληνικού λαού στις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές της κρίσης που βιώνει, αλλά και του αγώνα του Πατριωτικού Μετώπου κατά των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων νεοταξιτών εκφραστών τους. Ενός κλίματος που τεχνητά δημιούργησαν συγκεκριμένα διεθνή τοκογλυφικά-τραπεζιτικά κέντρα και που ήδη έχει βαρύνει, ακόμη και τον αμερικάνικο λαό. Στην Σερβία τώρα, σειρά επαφών με πατριωτικές οργανώσεις της ιστορικά φιλικής με την Ελλάδα αυτής χώρας είχε κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, με κύριο ζήτημα στην ατζέντα των συζητήσεων, την ανάγκη ανασυγκρότησης των ιστορικών φυσικών συμμαχιών, τόσο στο πλαίσιο των Βαλκανίων, όσο και ευρύτερα με την Ρωσία αλλά και με τις άλλες ιστορικά φιλικές προς την Ελλάδα χώρες της Ευρώπης. Από την πλευρά τους οι Σέρβοι πατριώτες, πέρα από την θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στην αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου, εξέφρασαν την πλήρη αποδοχή της πρότασης του ΠΑΜ για ανασυγκρότηση των ιστορικών συμμαχιών Ελλάδας-Σερβίας και δήλωσαν έτοιμοι, ώστε να ξεκινήσει αμέσως οι διάλογος για την συγκρότηση κοινής ομάδας εργασίας η οποία θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους για την υλοποίηση των κοινών στόχων. Να προσθέσουμε εδώ πως και στη Σερβία, σχεδόν παράλληλα με την ίδρυση του Πατριωτικού Μετώπου το 2009, ιδρύθηκε το Πατριωτικό Μέτωπο Σερβίας, στο οποίο δραστηριοποιούνται Σέρβοι Πατριώτες, με κύριο επίσης πολιτικό πρόθεμα, τη σύσφιγξη των σχέσεων του Ελληνικού με τον Σέρβικο λαό. Με την επιστροφή τους από ΗΠΑ και Σερβία οι αντιπροσωπείες του ΠΑΜ θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου στα ελληνικά ΜΜΕ, ενώ ήδη προγραμματίζονται οι επαφές του Κινήματος με Ρουμάνους και Ρώσους Πατριώτες, σε Βουκουρέστι και Μόσχα.

1 σχόλιο:

 1. http://enieopsifodeltio.wordpress.com
  Μπορεί να γίνει Αντικατοχικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, από τις πατριωτικές, αντιμνημονιακές οργανώσεις, με κάθε υποψήφιο να αναφέρει δίπλα από το όνομά του σε παρένθεση την ομάδα από την οποία προέρχεται.
  Τα ίδια τα εγωιστικά κόμματα για να μη διαλυθούν, χρησιμοποιούν στο εσωτερικό τους ενιαίο ψηφοδέλτιο, ενώ εμποδίζουν διχαστικά το λαό να το χρησιμοποιεί, παράλληλα με τους ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ συλλόγους, ΚΑΙ στις δημοτικές και βουλευτικές εκλογές! Ως πότε;
  Η διάδοση της χρήσης του ενιαίου ψηφοδελτίου δεν αφορά μόνο τις εκλογές, αλλά να μάθουν όλοι την πολύτιμη ιστορία του, να φανεί ο διχαστικός αυτο/καταστροφικός ρόλος όσων το πολεμούν, να επεκταθεί και στις ενώσεις όπου ακόμα μονομαχούν παρασιτικά οι κομματικοί.
  Οι διάσημοι αρχαίοι Έλληνες νομοθέτες υμνήθηκαν επειδή ΨΥΧΡΑΙΜΑ έπεισαν αντιτιθέμενους να χρησιμοποιούν όλο και πιο πολύ το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, αντί για τις αυτο/καταστροφικές κλίκες!
  Λυκούργος: ίδρυσε γερουσία εκλεγόμενη από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο.
  Δράκοντας: 621 π.Χ. Όχι ισόβια, αλλά δεκαετής θητεία αρχόντων, εκλεγόμενων από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο.
  Σόλωνας: 592 π.Χ. Ίδρυσε ένα νέο βουλευτικό σώμα, τη βουλή των τετρακοσίων με ετήσια θητεία, και θέσπισε τη διαδικασία τής κλήρωσης εκ προκρίτων, δηλ. από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο. Σύμφωνα με αυτή τη διαδικασία ο δήμος εξέλεγε ένα αριθμό υποψήφιων και στη συνέχεια γινόταν κλήρωση για την ανάδειξη των βουλευτών.
  Με ανάλογο τρόπο ανάδειξης εκ προκρίτων ίδρυσε το δικαστήριο Ηλιαία.
  Κλεισθένης: 508 π.Χ. Εισηγήθηκε να εκλέγει πάλι από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο η Εκκλησία τους 10 στρατηγούς.

  Η πραγματική δημοκρατία με συλλογικές αποφάσεις βγάζει υπεύθυνους από ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο
  Το 1821 ξεκίνησε μόλις συμφώνησαν και έβγαλαν στις ΠΛATEIEΣ βουλευτές με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, όπως είχε προτείνει ο Ρήγας στο άρθρο 37. Μετά έφτιαξαν Συντάγματα που το υιοθέτησαν. Με άμεσες τοπικές κινήσεις για σχηματισμό ομάδων υπέρ ενιαίου ψηφοδελτίου - κατά της ξένης κατοχής, ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα!

  ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΕΝΙΑΙΟΙ!
  Πέρυσι το φασιστικό υπουργείο ανέβαλε τις εκλογές τής Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας γιατί είχαν προκηρυχθεί με ENIAIO ψηφοδέλτιο!...
  Φέτος οι 2 χιλιάδες των νοσηλευτών που ψήφισαν στην Αθήνα, έδωσαν με την ψήφο τους πολλές απαντήσεις σε όλους μας, και στην ΕΝΕ μια περίτρανη νίκη με ποσοστό πάνω από 70% στο ανεξάρτητο Ενιαίο ψηφοδέλτιο , καταδικάζοντας απερίφραστα τις αναίσχυντες κομματικές παρεμβάσεις. http://pasyno.gr/1433 4 Ιουλίου 2011

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες